Insert Link Not Working in SharePoint 2010?

When trying to insert a link onto a word in a site page on SharePoint 2010, you should see this come up :

But if you’re clicking on Insert Link like a crazy person and nothing is happening, try one of two things.

First hit Save and Close and then Edit again.

Or if that doesn’t work; simply delete the text and retype it, (sometimes you need to enter and type on the line below).   Then select the text and click Insert Link again.

Works every time.

About Veronique Palmer

Empowering people one at a time.
This entry was posted in SharePoint 2010, Tutorial. Bookmark the permalink.

6 Responses to Insert Link Not Working in SharePoint 2010?

  1. Info sangat menarik, sukses ya mas.. , Adrianne

    Like

  2. I know – I grimace at the thought. It’s insane how badly some of the functionality in SharePoint 2010 works.

    Like

  3. Ted says:

    Try explaining this to a client !!

    Like

  4. Why would people do that though?

    Like

  5. Pingback: Insert Link Not Working in SharePoint 2010? - SharePoint User Group Blogs - Bamboo Nation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s